La PrairieŽelite dobro brinuti o sebi, mislite da zaslužujete ljepotu i možete si priuštiti luksuz? Onda svakako morate probati proizvode kozmetičke kuće La Prairie. Naime, to nije samo jedan u nizu kozmetičkih brandova - La Praire je među prvima donio novitete koji su zauvijek promijenili znanost o njezi kože. Primjerice, jedno od najznačajnih dostignuća je lansiranje Celular kompleksa, kojemu je svrha usporavanje starenja kože ili upotreba AHA kiselina. Osim toga La Prairie je izbacio niz noviteta koji su jedinstveni sami sebe, kao što je upotreba ekstrakta kavijara u kozmetici. Dobro ste pročitali, kavijar već odavno nije samo hrana za dokone bogataše, nego se koristi i u druge svrhe, a za vas smo izdvojili ekslukzivnu Caviar kolekciju. Ona, osim ekstrakta kavijara, sadrži i morske proteine koji, prema riječima proizvođača, koži pružaju potpunu njegu, štite od ubrzanog starenja te smanjuju neujednačnost pigmentacije kože.

Proizvod na gornjoj slici, Skin Caviar, koži bi trebao vratiti svježinu i blistavost, poboljšati tonus i fiksirati šminku. Glavni je sastojak kreme, kao što smo već rekli, ekstrakt kavijara koji se nalazi u obliku perlica, a nanosi se ujutro poslije čišćenja lica - jednu žličicu perlica potrebno je istresti na krpicu, oblikovati zavežljajčić i istisnuti tako da perlice puknu i ispuste sastojke.

La Prairie ampule
Za one koje žele kožu zaštiti od starenja, smanjiti duboke i sitne bore te mrlje namijenjene su Skin Caviar ampule. Riječ je o tretmanu koji traje šest tjedana, a, osim kavijara, sadrži i biljne ekstrakte, vitamin C te kompleks za izbjeljivanje, a može se koristiti četiri puta godišnje.

Ukoliko ste zainteresirani, imate viška novaca i smatrate da bi baš kavijar mogao biti čudo prirode koje odgađa ili usporava starenje kože, posegnite duboko u novčanik jer ovaj luksuz, kao i svaki drugi, itekako košta.
NN
24.10.2008. u 13:32 • 1 KomentaraPrint#