air pump braOd kad je svijeta i vijeka svaki je muškarac znao cijeniti žensko poprsje, a napose ono čije su se dimenzije mogle opisati kao impozantne. Isto tako (od kad je svijeta i vijeka) žene znaju što je "must have" mamac za mužjaka kojeg žele… Naravno… Opet impozantno poprsje. Drugim riječima, poznato je da od viška glava ne boli, pa evo rješenja za sve one djevojke i žene koje se ne osjećaju previše sigurnima u ono što posjeduju – Air Pump Bra Pad.

air pump braZa ovaj proizvod ne treba puno opisivanja, dovoljno je pogledati sliku i bit će vam jasno kako funkcionira, ali ako slučajno imate taj problem da ne shvaćate slike nego samo pisanu riječ, evo i kratkog opisa. Dakle, radi se o jastučićima koje ubacite u grudnjak (naravno, ako ste žensko, jer ako ste muško, nadamo se da ne nosite grudnjak), strateški ih pozicionirate i po potrebi napuhnete. U sekundi dobivate divno poprsje zavidnih dimenzija, kojima ćete postići ono što možda ni same sebi niste željele priznati, privlačenje pogleda i nemogućnost da vas muškarci gledaju u oči.
Za provođenje ove ni malo složene operacije potrebno vam je:
- biti žensko (stvarno nemojte to raditi ako niste žensko, jer nije ni malo cool i ni malo smiješno, nego onako… pomalo gay)
- imati bar broj veći grudnjak nego što vam je potrebno
- veličina grudi nije važna, jer kolike god da su, vjerojatno postoji mjesta za još malo povećavanja
- imati Air Pump Bra pad na pravom mjestu
- stisnuti dugme
- praviti se uvrijeđeno kad vam muškarci budu piljili u dekolte (jer dame se uvrijede kad im se gleda u dekolte, a vjerujemo da ste dama čim posjećujete ovu divnu, cool, ni malo seksističku i nadasve zabavnu stranicu)

Uostalom, ako još imate ikakve sumnje kako funkcionira, pogledajte priloženi filmić, a ako mislite da vam je potrebno, naručite ovdje.


GG
07.11.2008. u 22:37 • 5 KomentaraPrint#