Jes-extender falusorazvlakačVeličina penisa stoljećima je predmet rasprava i frustracija, čak i prestiža, a oni nešto manje obdareni oduvijek su se opterećivali mišlju da bi im život bio znatno bolji, kako bi završili fakultet, našli bolji posao, oženili manekenku i vozili se u Ferrariju kada bi njihov "laban“ bio samo nekoliko centimetara dulji. Upravo za takve muškarce, poljuljanog samopouzdanja, na tržištu postoji mnoštvo preparata i metoda povećanja penisa, a jedna od njih je i svojevrsni "aparatić“, poput onih za ravnanje zuba, nazvan Jes-Extender.Jes-extender falusorazvlakač

Kako objašnjava proizvođač, Jes-extender radi na, navodno odavno poznatom (drevnom), principu rastezanja i regeneracije tkiva. Zvuči neobično, a istini za volju, razvlačenje penisa i jest čudno, ali navodno se između razvučenog tkiva počinju stvarati nove stanice i time se dobije ne samo na dužini penisa, nego i na debljini. Do sada je prodano preko 100.000 komada 180 eura vrijedne ulaznice u svijet obdarenih muškarčina, a ukoliko doista djeluje onako kako proizvođač tvrdi, nema sumnje kako ćete izmamiti osmijeh i na lice svoje partnerice. Ukoliko vam je poklonila Jes-extender, ne postavljajte suvišna pitanja, situacija je potpuno jasna i stvar shvatite ozbiljno.
Kako penisorazvlakač radi? Djeluje jednostavno, fiksni dio postavi se kod korijena penisa dok se vanjski dio gumenom trakom veže oko glavića. Sistemom vijaka i šipki glavić se isteže prema van, a kako vrijeme prolazi, i "laban“ se isteže, valja povećavati duljinu i silu istezanja.



Tako je testiranjem na 18 dobrovoljaca utvrđeno "poboljšanje“ od prosječno 2,8 centimetara duljine kod penisa u erekciji. No, za takve rezultate pokusni su kunići Jes-extender nosili 12 sati na dan, sedam dana u tjednu i tako cijela 24 tjedna. Ipak, ukoliko ste toliko frustrirani veličinom penisa, svakako bi preporučili korištenje ovakvog pomagala nego odlazak na neku od opasnih operacije. U svako slučaju "nije neki, ali je tehničar“, doskočica je koju više nikada nećete morati upotrijebiti rastegnete li svoju alatku čekajući da se stanice "penisnog“ tkiva namnože, ali za prave rezultate budite spremni na više od 1100 sati, ne sumnjamo, nevjerojatno ugodnog natezanja spolovila.
Janko
20.11.2008. u 17:24 • 7 KomentaraPrint#