Najluđa i najslađa Božićna odijelcaSvatko tko ima malo dijete u kući svakako će se potruditi da Božićno vrijeme bude čarobno za mališana. Kuća se pomnije uređuje, pripremaju se darovi, peku kolači... Međutim, da bi ugođaj bio potpun, treba opremiti i mališana kako bi sa stilom dočekao čarobnu Božićnu noć... Pogledajte neke od najslađih i najluđih Božićnih “outfita” za bebače, čak i ako nemate nijednog kod kuće, vjerujemo da ćete se rastopiti od miline!


Sob na odjeći, sob na cipelamaSob na odjeći, sob na cipelama
Ovo preslatko odijelce savršeno je za Božićno jutro – najpoznatiji Djedov sob, Rudolf, smjestio se i na odijelo, a i na cipele, za koje proizvođač kaže da su načinjene od prave kože. Nadamo se ipak da nije stradao koji Djedov Božićnjakov sob da bi se napravile tople cipelice, ali bar će nožice vašeg mališana biti suhe i tople dok on tapka po snijegu. Ili puže. Ili bar slini po snijegu, ako već ne može ništa drugo.

Staromodna pidžamicaStaromodna pidžamicaDa, tako je, negdje se u svijetu i dalje proizvode jednodijelne pidžame s otvorom na stražnjici i odgovarajućom noćnom kapicom! Zamislite samo mališana kako se na Božićno jutro spušta niz stube u ovoj presmiješnoj i preslatkoj pidžamici kako bi provjerio što mu je Djed Božićnjak donio... To je stvarno slika za sjećanje! Pidžama je pamučna, a odostraga ima dva gumba koja pričvršćuju “otvor” za stražnjicu.





Muf za smrznute ručiceMuf za smrznute ručice
Unestite malo staromodnog duha u ovaj Božić – nabavite svojoj djevojčici muf! Bijele boje i od umjetnog krzna ugrijat će male ruke, a mlada će dama izgledati preslatko, bilo da se vozi na sanjkama, kliže na ledu, pjeva Božićne pjesme ili baca grude snijega. Ma, mlada bi dama svakako izgledala prekrasno dok sve to radi i bez mufa, ali, priznajte, stvarno je fora...

Beba kao snjegovićBeba kao snjegović
Ako je vaša beba premala da bi mogla u potpunosti uživati u zimskim radostima, unesite snijeg u kuću! Obucite svoje dijete u snjegovića i uživajte u prizoru. Međutim, budite spremni da za dvadesetak godina mališan optuži upravo taj trenutak za mnoge traume u životu, stoga pripremite dobru obranu: “Ali, sine, kad si bio taaakooo slaadaaak...!”


Najmanji Djed Božićnjak<br />
Najmanji Djed Božićnjak
Nakon snjegovića i bora logično je da svog bebača obučete u odijelo Djeda Božićnjaka. Odijelce je potpuno – kapa, i jaknica obrubljeni su bijelom tkaninom, dodan je i tipični crni remen, a na štramplicama je izvezeno “My 1st Christmas”. Nedostaje samo brada, ali vjerujemo da bi to na jednoj bebi izgledalo malo odviše groteskno. Ali, ako ste hrabri, slobodno dodajte i taj detalj!

Beba kao Božićni borBeba kao Božićni borPostoji li prikladniji odjevni predmet, nego odijelce-bor? Obucite vašeg mališana u zeleno odijelo, objesite kuglice i žaruljice na njega i nataknite mu zlatnu zvijezdu na glavu – mogli biste uštedjeti na kupovini pravog Božićnog bora! Međutim, pazite da se u budućnosti ne dogodi scenarij sličan kao kod odijelca snjegovića...



Potpuno Božićno odijelce
Potpuno Božićno odijelce
Za kraj smo ostavili ono najslađe – potpuno Božićno odijelce! Svaki bi mališan u ovome izgledao neodoljivo, a posebno nas je oduševio natpis na stražnjici: “Nježno posjednite u krilo Djeda Božićnjaka”. Set se sastoji od odijelca, odgovarajuće kape, čarapica, dude, bočice, igračkice i zvečke! Savršeno!

MiB
10.12.2008. u 16:37 • 9 KomentaraPrint#