Već smo pisali o Božićnim odijelcima za bebe, a sada vam predstavljamo najzanimljivije kostime u duhu Božića za kućne ljubimce, mahom pse, jer ako ćemo već pretjerivati u stvaranju Božićne atmosfere, onda pretjerujmo sa stilom! Dakle, uzmite svog krznatog ljubimca, obucite ga u vilenjaka, Djeda Božićnjaka ili soba i zanemarite njegov pogled koji govori “Molim te, ne radi to...”
Vilenjak u krasnom zelenom kostimu
Ludi Božićni kostimi za kućne ljubimce
Odjenite svog psića u Djedovom malog pomagača, vilenjaka, i uživajte u prizoru. Ovo će vam zamjeriti vjerojatno svaki pas, osim ako slučajno nemate čiuvavu, poput ove na slici. Naime, to je jedan od rijetkih pasa koji će vam biti zahvalan što ga oblačite, pa bilo to i u blesavo zeleno odijelce jer će se ponadati da će se njegovo nekontrolirano drhtanje, pogotovo u ovim hladnim mjesecima, napokon zaustaviti.

Božićna ogrlicaLudi Božićni kostimi za kućne ljubimceIpak biste donekle “okitili” svog psa, ali ne želite pretjerivati? Onda je ova ogrlica savršena za vas. Diskretno će uskladiti vašeg ljubimca s duhom Božića, a pas se neće morati boriti s nespretnim kostimima, neprirodnim za njegovu vrstu. Pas je sretan, vi ste sretni i sve je super i krasno tako dalje.




Zimska vesticaLudi Božićni kostimi za kućne ljubimce
“Oh the weather outside is frightful, But the fire is so delightful, And since we've no place to go, Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!” Riječi su to stare Božićne pjesme koja je inspirirala naziv ovih luckastih vesti za pse - “Let It Snow” veste idealne su za zimske mjesece, posebice ako želite da vaš ljubimac izgleda pomalo blesavo dok ga šetate. Dolazi u plavoj i crvenoj boji, s pahuljom na stražnjoj strani i ovratnikom od flisa.

Veseli Djed BožićnjakLudi Božićni kostimi za kućne ljubimceSudeći prema izrazu lice mace na fotografiji, vjerojatno u trenutku slikanja i nije bila najsretnija na svijetu. No, neka vas to ne zaustavi da svom ljubimcu pružite jednak tretman – odjenite ga u Djeda Božićnjaka i uživajte u prizoru, a mrzovoljne izraze lica jednostavno zanemarite!








Božićni anđelčić
Ludi Božićni kostimi za kućne ljubimce
Obucite svog malog krznatog anđelčića... U Božićnog anđelčića! Tako je, netko se sjetio i izraditi kostim anđela za pse. Nećemo ulaziti u razloge zašto bi to netko napravio, a još manje zašto bi to netko kupio i obukao jadnog ljubimca u to, ali eto, tko voli, nek' izvoli!

Rudolph the Red-Nosed Reindeer...Ludi Božićni kostimi za kućne ljubimceNaravno, što je Božić bez soba Djeda Božićnjaka, jer, tko bi inače vukao one ogromne sanjke prepune darova, a, ako već nemate jednog soba u blizini (iako, ne razumijemo zašto biste uopće imali soba u svojoj blizini), možete svog ljubimca prerušiti u jednog. Dovoljni su samo rogovi, a ovi su posebni jer su dodatno ukrašeni zvnčićima, tako da u svakom trenutku znate gdje je vas sob-pas. Ako vam je drag Rudolf, možete svom psu nataknuti i crvenu lopticu na nos, za potpun “outfit”.

Harry Potter styleLudi Božićni kostimi za kućne ljubimceOvaj posljednji kostim nema baš neke posebne veze s Božićem, osim činjenice da televizijske kuće redovito puštaju filmove o Harryju Potteru u Božićno vrijeme, ali smo ga jednostavno morali uvrstiti ovdje. Riječ je o mački odjevenoj u učenika poznate škole za čarobnjake, Hogwarts, a, sudeći prema naočalama, ova bi mačka vrlo lako mogla biti transformirani Harry Potter, glavom i bradom! Međutim, najzanimljiviji je izraz na mačkinom licu – iako mnoge kostimirane životinje ne izgledaju baš sretno, ovaj krzneni mališan izgleda kao da uživa! Zanimljivo i pomalo zastrašujuće u istome trenutku!

MiB
12.12.2008. u 16:51 • 9 KomentaraPrint#