grijaći ulošci za cipeleU ova hladna vremena kada smo se svi zavukli u svoje jazbine i nitko ni ne pomišlja na neke zimske radosti (ipak je prehladno da bi se razmišljalo o tako nečemu), malo je stvari koje bi vas mogle istjerati van. Pomisao na promrzle prste, jednostavno nije dovoljno privlačna da vas natjera da prošetate i udahnete svježeg zraka, pa ste vjerojatno spremni napustiti svoj brlog samo ako baš stvarno morate. No da ne biste bili osuđeni na zimski san, pronašli smo za vas jedan od korisnijih proizvoda, baš kao stvoren za trenutne uvjete, grijaće uloške za cipele.
grijaći ulošci za cipeleVjerojatno su vas mame i bake oduvijek upozoravale na to da ne trebate hodati bosi, da trebate nositi papuče, da ako nahladite noge, ne gine vam gripa, pa ako ste ikada sumnjali u te korisne savjete, vrijeme je da prestanete i pobrinete se da vam noge u svakom trenutku budu na toplom. Baš za te potrebe stiže proizvod iz tvrtke Hammacher Schlemmer koji se neće brinuti za to da nešto na vama izgleda dobro, već da vam pruži onaj divni osjećaj topline u hladnim danima. Ulošci za cipele koje vam nude su na prvi pogled kao i svaki drugi zamjenjivi ortopedski ulošci koje možete kupiti po raznim trgovinama, ali ovima nije zadatak da vam stopala drže u pravilnom položaju, već da ih spase od smrzavanja.

Sami ulošci su sastavljeni od 6 slojeva raznoraznih materijala unutar kojih se skrivaju grijači i lithium-ion punjiva baterija. Svi ti slojevi su očito potrebni kako bi vam osim topline pružili i udobnost, jer osjećaj baterije u cipeli vjerojatno ne bi bio ni malo ugodan.

Jačina grijača je takva da može cijelo vrijeme održavati temperaturu vaših stopala na približno 37 stupnjeva, a baterija ih tako može gurati punih 8 sati. Naravno, uz uloške dolazi i AC punjač, kako biste nakon svojih zimskih avantura mogli obnoviti zalihu struje u cipelama i pripremiti ih za nove pohode po snijegom zametenim stazama.
Cijena od 100 dolara je sve samo ne pristupačna, ali na vama je da procijenite koliko su vam u ovim hladnim danima vrijedne tople noge. Odabir modela i veličine za narudžbu možete obaviti ovdje

GG
06.01.2009. u 12:40 • 4 KomentaraPrint#