Piercing stražnjiceDosadili su vam obični pirsinzi, dosta vam je probušenih noseva, obrva i pupaka? Imamo odličan prijedlog za vas - probušite stražnjicu! Tako je, pirsing stražnjice više nije nešto neuobičajeno, ali je svakako neobično, stoga svakako možete računati na to da ćete se izdvajati iz mase pojedinaca probušenih na uobičajenijim mjestima. Stražnjica se može pirsati na više načina, stoga pročitajte sve prijedloge - od najjednostavnijih do najdrastičnijih i najbolnijih - prije nego što donesete odluku... No, oprez - neki sadržaja od fotografija i snimaka su eksplicitni i nisu za one slabijeg želudca!
Piercing stražnjice
"Butt crack piercing" iliti pirsing "raspukline" među guzovima jedan je od novijih trendova, a, ako se odlučite za ovu verziju, nitko više vašu pozadinu neće gledati na isti način. Moramo priznati, pirsing koji diskretno izviruje iz preuskih hlača može čak i u nekim slučajevima biti seksi, ali postoji opasnost da se pokaže i više od onoga što bismo željeli vidjeti. Pirsing je smješten nekoliko centimetara iznad stražnjice, na vrhu "raspukline", a da bi uspio, osoba koja se buši mora imati poseban tip kože. Stoga, s ovime valja biti oprezan, a vjerujemo da sjedenje, naslanjanje pa čak i oblačenje neće biti jednostavno, barem dok rana ne zaraste. Osim toga, i proces se čini bolnim, sudeći prema idućoj snimci.



Steve O piercingVjerujemo da obožavatelji Jackassa nikada neće zaboraviti scenu u kojoj Steve O odlazi na bušenje stražnjice. No, za razliku od "butt crack" pirsinga, Steve O je odlučio "spojiti" polovice stražnjice jednim komadom nakita! Ovakvu vrstu pirsinga preporučujemo samo hrabrima, jer je, kako je vidljivo iz snimke, proces poprilično bolan i neugodan, a vjerujemo da ni "život" s takvim pirsingom ne bi bio ugodan - odlazak na WC bio bi svakako otežan, a svaki nagli pokret mogao bi rezultirati kidanjem komadića stražnjice.





Pirsing u obliku korzeta nije više toliko neuobičajen, ali samo ako se nalazi na leđima. No, "korzet" na stražnjici svakako je nešto što se rijetko susreće, ali čini se kako ipak ima odvažnih pojedinaca koji su to poželjeli imati. Opet, čini se da je riječ o neugodnom procesu, a sjedenje bi, nakon ovakvog pirsinga, bilo gotovo nemoguće. No, tko voli, nek' izvoli!



Analni piercingZadnji, ali ne i najmanje važan, bolan i neobičan pirsing koji ćemo ovdje spomenuti je, pogodili ste, analni pirsing! Također, ovo je jedna od neuobičajenijih vrsta pirsinga, a oko njega je potrebno poprilično truda kako se ne bi inficirao. Ovdje se ne buši samo koža, nego i sluznica, a ponekad se ovakav pirsing raznim lancima povezuje s genitalnim pirsinzima. Neki od "vlasnika" ovakvih pirsinga tvrde kako im on pruža sjećaj ugode, ali mi ipak ne bismo ulazili "dublje" u ovu tematiku.

MiB
25.01.2009. u 18:48 • 3 KomentaraPrint#