MAC meets Hello KittyNapokon, napokon! Produkt suradnje poznate kozmetičke kuće MAC i poznate mačkice, Hello Kitty, napokon je stigao na police dućana... No, neodoljivi se proizvodi mogu, za sada, kupiti tek u trgovinama koje se nalaze preko Velike bare ili putem interneta, dok će u europske države doći tek u ožujku (naravno, ne i u Hrvatsku). Sama je kolekcija podijeljena u dvije - Hello Kitty Colour i Hello Kitty Kouture. Prva je cijenom prihvatljivija, dok je druga nešto ekskluzivnija, što je vidljivo i na prvi pogled - ambalaža Hello Kitty Kouture kolekcije obložena je mnoštvom Swarovski kristala. Udobno se smjestite i uživajte - predstavljamo vam apsolutno sve detalje Hello Kitty MAC kolekcije!
Promotivni video


Kako Hello Kitty ima nevinu, ali i seksi stranu, tako je Hello Kitty Colour kolekcija podijeljena na dvije manje - Hello Kitty Wild i Hello Kitty Mild. Pogledajte što je namijenjeno divljoj i seksi mački, a što onoj umiljatoj i nježnoj...

Palete sjenila
MAC Lucky Tom MAC Too Dolly

Mild Lucky Tom paleta sjenila sastoji se od četiri boje, od kojih su tri limitirane. Tu su Creme Royal (žućkasto-zlatna), Lucky Tom (tamna čokoladna sa zlatnim sjajem) i Stylin' (ljubičasta) te nelimitirana Paradisco (ružičasto-koraljna sa zlatnim shimmerom). "Divlja" verzija, Too Dolly, također ima tri limitirane nijanse, a to su Romping (boja fuksije s ružičastim sjajem), Stately Black (Bogata plava sa srebrnim česticama), Too Dolly (boja mente) i nelimitirana Yogurt (nježna mat ružičasta). Obje palete koštaju po 46 dolara.

Ruževi za usne

MAC Hello Kitty Fresh BrewMAC Hello Kitty Big BowMAC Hello Kitty CutesterMAC Hello Kitty Most PopularMAC Hello Kitty Strayin'MAC Hello Kitty Fashion Mews


Mild verzije ruževa su Fresh Brew (boja kave), Big Bow (sjajna intenzivna plavo-ružičasta) i Cutester (boja breskve). Pod Wild kolekciju spadaju Most Popular (boja borovnice), Strayin' (boja mente) i Fashion Mews (boja lavande). Svaki ruž ima otisnutu mačkicu na sebi, a i ambalaža je zanimljiva. Cijena - 16,50 dolara.

Sjajila
MAC Hello Kitty Sweet StrawberryMAC Hello Kitty Nice to be NiceMAC Hello Kitty MimmyMAC Hello Kitty Fast FriendsMAC Hello Kitty She Loves CandyMAC Hello Kitty Nice Kitty


Sva su Hello Kitty sjajila limitirana, stoga su kao stvorena za kolekcionare šminke ili obožavatelje mačkice. Unutar Mild kolekcije mogu se naći Sweet Strawberry (sjajna ljubičasta s plavim sjajem), Nice to be Nice (intenzivna narančasta) i Mimmy (svijetla kremasta ružičasta sa zlatnim sjajem). Divlje mačke potražit će sjajila nijansi Fast Friends (intenzivna grimizna), She Loves Candy (svijetla plavo-ružičasta sa zlatnim sjajem) i Nice Kitty (neonski ružičasta s plavim sjajem). Cijena je ista kao kod ruževa - 16.50 dolara.

Balzami za usne
MAC Hello Kitty Popster MAC Hello Kitty Pink Fish


Popularni MAC-ovi balzami u Hello Kitty kolekciji dostupni su u dvije limitirane nijanse - Popster (Mild) i Pink Fish (Wild). Pink Fish je nježne neutralno-ružičaste boje, Popster koraljno-roze, a oba koštaju 17,50 dolara.

Rumenila
MAC Hello Kitty Fun & Games MAC Hello Kitty Tippy


Za nježne mačkice napravljeno je i rumenilo nježne boje - boje breskve (Fun & Games), dok je za divlje Tippy, izrazito ružičaste boje. Oba koštaju 22 dolara, ali iskusni vele, iako su nijanse limitirane, slične se mogu pronaći i u starijim MAC-ovim kolekcijama, samo pod drugim imenom.

Puderi
MAC Hello Kitty Tahitian Sand MAC Hello Kitty Pretty Baby


Za dvije mačkice - dvije nijanse pudera! Iz Mild kolekcije stiže Tahitian Sand, mekane boje breskve, a iz Wild - Pretty Baby, ružičasto-zlatna nijansa. Oba koštaju 26,50 dolara.

Tuševi za oči

MAC Hello Kitty Girl GrooveMAC Hello Kitty Kitty PowerMAC Hello Kitty GlitterpussMAC Hello Kitty Her Glitz


Tuševi dolaze samo unutar Mild kolekcije, i to u četiri nijanse obogaćene finim glitterom. Tu su Girl Groove (prozirno-bijela boja obogaćena raznobojnim česticama), Kitty Power (ružičasta s raznobojnim česticama), Glitterpuss (narančasto-brončana s raznobojnim česticama) i Her Glitz (crno-zlatna s raznobojnim česticama). Cijena - 20 dolara.

Umjetne trepavice
MAC Hello Kitty umjetne trepavice
Svaka prava maca mora imati dugačke i isprepletene trepavice, a upravo su takve one iz Hello Kitty Mild kolekcije. Za mačji pogled potrebno je izdvojiti 14 dolara.

Maskara
MAC Hello Kitty Plush Lash maskara
Plush Lash maskara dolazi u crnoj nijansi, a uz pomoć inovativne četkice daje volumen, podiže trepavice, uvija ih i produžuje. Nismo probali ovu, navodno, čudesnu maskaru, ali ukoliko netko želi da napravimo detaljniju recenziju, neka nam uplati na račun 14 dolara, koliko maskara košta.

Pigmenti
MAC Hello Kitty Deep Blue Green MAC Hello Kitty Milk


Pigment je koncentrat boje u prahu koji sadrži sastojke koji pomažu da se zadrži na koži te se lako miješaju. Hello Kitty Wild kolekcija sadrži dva pigmenta - Deep Blue Green, koji je, kako mu i ime kaže, bogate plavozelene boje, te Milk, svijetlo srebrno-ružičaste boje. Svaki pigment od 7.5 grama košta 23,50 dolara.

Glitteri
MAC Hello Kitty Reflects Very Pink MAC Hello Kitty Reflects Blue


Glitter se može nanijeti bilo gdje na tijelo - na lice, kožu ili na kosu, a stvorit će zanimljiv efekt. Za divlje mačkice tu su dvije nijanse - Reflects Very Pink (sjajna fuksija) i Reflects Blue (sjajna plava). Cijena i veličina jednake su kao kod pigmenata - 23,50 dolara za 7.5 grama.

Lakovi za nokte
MAC Hello Kitty Vestral White MAC Hello Kitty On the Prowl MAC Hello Kitty Something About Pink


Srebrna, bijela i roza boja kao da obilježavaju cijelu ovu kolekciju, a upravo su u tim nijansama i lakovi za nokte. Vestral White je kremasto bijele nijanse, On the Prowl je kremasto srebrne, a Something About Pink je boje svijetle fuksije. Lakovi koštaju 13 dolara.

Hello Kitty Kouture kolekcija
MAC Hello Kitty Kouture

Kako smo već rekli, Kouture kolekcija je eksluzivnija, a samim time i skuplja. Unutar nje se nalaze limitirana sjajila po cijeni od 28 dolara. Dolaze u dvije nijanse - Kitty Kouture, nježna ružičasta sa crvenim i zlatnim sjajem, i Dazzlepuss, jarka ružičasta sa crvenim i plavim sjajem. Tu su i ekskluzivni puderi po cijeni od 90 dolara, a dolaze u svjetlijoj, srednjoj i tamnijoj nijansi.

Dodatci
MAC Hello Kitty dodatci
Naravno, svaka prava maca mora imati i dobar "alat", a ovdje su to kistovi za šminkanje. U sklopu Hello Kitty kolekcije MAC je izdao kolekciju kistova, a posuda u kojoj se kistovi nalaze u obliku je Hello Kitty glave! Tu su i kozmetičke torbice i višenamjenske torbe, zatim ogledalo, plišana Hello Kitty igračka, narukvica i privjesak za ključeve. Neki su od navedenih proizvoda dostupni samo putem interneta. Moramo istaknuti i ono što su sretnici doživjeli na promociji navedenih proizvoda - Hello Kitty s tijelom prekrasnog muškarca... Bizarno ili slasno?

MAC Hello Kitty frajer

Sve u svemu, kolekcija je zanimljiva, posebice onima koji su zaluđeni japanskom mačkicom. No, treba biti i oprezan - slatka ambalaža može zavarati, ali pojedini proizvodi navodno i nisu toliko kvalitetni, a neke su se nijanse i ponovile, iako su pod drugim imenom. Kako, nažalost, nismo bili u prilici sami imati uvid u Hello Kitty MAC kolekciju, prenosimo vam tuđu recenziju - Makeup Geek!



MiB


Slike preuzete s: specktra.net, maccosmetics.com, imageandstylenews.com.
12.02.2009. u 19:47 • 1 KomentaraPrint#