Kravata papigaNa radnome mjestu obavezno morate nositi kravatu, ali poslovnjački "look" nikako ne pristaje vašem karakteru? Stranica www.funnyties.com nudi rješenje za vaš problem u obliku idiotskih kravata za svaku prigodu, bilo da ste ljubitelj stripova, glazbe, životinja ili SAD-a. Tako nakon kupovine na navedenoj stranici možete oko vrata objesiti gitaru, saksofon, čašu piva ili hot dog koji će se protezati od vrata do pupka.



Kravata hot-dogS obzirom da je vrijeme maskiranja i Halloweena iza nas, sumnjamo da će netko odvojiti 20 dolara za kupovinu kravate-papige, ali jednostavno nismo mogli odoljeti da ne podjelimo ove prekrasne idiotske kravate s našim sam' što nisu čitateljima. U redu, recimo nešto o samim kravatama, možda i padne koja narudžba. Za početak, ne djeluju kvalitetno, a navedeno je kako su proizvedene od mikrofibera.







Kravata gitaraDuge su približno 30 centimetara i sigurno će uzrokovati dosta svraba i iritacije na vratu onih koji su dovoljno hrabri, ili ludi, da obuku ovakvu kravatu. Iako sumnjamo da je netko tko "preko bare“ proizvodi idiotske kravate ikada čuo za Hrvatsku, valja istaknuti da, odlučite li se za kupovinu neke od okovratnih katastrofa, funnyties ekipa prima uplate gotovo svim kreditnim karticama ili preko pay pala.





Janko
19.11.2008. u 16:25 • 8 KomentaraPrint#